Find din printer

Søg blandt produkter:

Om vores produkter

Om vores kompatible printerpatroner:
Alle vores kompatible printerpatroner er fabriksnye produkter, fremstillet efter ISO 9001 certificering af mangeårige samarbejdspartnere i Kina, hvor over 80 % af produktionen af kompatible produkter bliver lavet. Reklamationsraten er under 0,2 % og vi udvikler løbende på produkterne for at sikre, at vi holder det høje niveau fremover.

Om vores Rainbow miljø printerpatroner:
I samarbejde med en tysk producent fremstiller vi selv vores Rainbow miljø patroner. Alle patroner er indsamlet i Danmark, testet elektronisk, skilt ad og damprenset, påfyldt blæk, hvorefter de er samlet og testet i printer inden pakningen. Vores reklamationsrate er 1 – 2 % afhængigt af produkt, og vi høster løbende erfaringer, som forbedrer kvaliteten yderligere. Alle Rainbow miljø patroner er med indbygget printhoved, hvilket gør dem vanskelige at genanvende, og vi anser os for at være blandt de førende på dette område.

Om vores kompatible og miljø tonere:
Vores kompatible og miljø tonere er fremstillet hos europæiske og kinesiske leverandører efter ISO 9001 certificering. Reklamationsraten er 1 – 3 %, afhængig af produkt, og på mange nye produkter er raten under 0,5 %.

Om vores originale printerpatroner og tonere:
Alle vores originale produkter er fremstillet af printerproducenten til brug på det europæiske marked. Takket være et stort netværk og et stort lager kan vi ofte levere originale produkter, som andre leverandører har problemer med skaffe. Se for eksempel vores udvalg af HP blækpatronerCanon blækpatroner og Epson blækpatroner