Find din printer

Søg blandt produkter:

hp-ce-390x-bk-original-toner-1.jpg Forstør

HP CE 390X BK, original toner

HP CE390X 24000 Sider Laser LaserJet Enterprise M4555 MFP series LaserJet Enterprise 600 M602 M603 3.33 kg

Flere detaljer

3 210,00 kr

inkl. moms

  • LaserToner
  • Original

Yderligere information

Overview


Når du bruger originale HP LaserJet-tonerpatroner med avanceret HP-toner, kan du roligt regne med, du får et superflot resultat hver gang. Print ved høje hastigheder, og få skarp tekst og grafik. Få adgang til førende administrationsfunktioner med den indbyggede patronintelligens. Du får mere for pengene med denne patron med stor kapacitet, når du printer meget. Med HP's miljømæssige førerposition er der tænkt på miljøet - med denne energieffektive toner sparer du over 18% energi på hver side, du printer[2].

Features


Øg effektiviteten med originale HP LaserJet-tonerpatroner. Avanceret HP-toner brændes hurtigt fast på papieret og giver optimal kvalitet. Få nem og hurtig installation samt meget for pengene med patroner med stor kapacitet (tilbehør)[2].



• Med alt-i-et originale HP Laserjet-tonerpatroner får du nem installation og vedligeholdelse. Spar penge, og få færre afbrydelser med sorte tonerpatroner fremstillet til steder, hvor der printes meget.


Gør et professionelt indtryk med dyb, skarp tekst samt skarp sort grafik. Få en ensartet printkvalitet side efter side med en tonerpatron, der er fremstillet til og testet sammen med printeren, så der fås optimal kvalitet og ydelse.





HP tænker på miljøet. Original HP LaserJet-tonerpatroner med avanceret toner er energibesparende og designet med tanke på miljøet[1]. Send tonerpatroner til genbrug via HP Planet Partners[3].



• Patroner, der er fremstillet til print af store mængder, fås til mange HP LaserJet-printere og giver mere for pengene, når man printer meget. Disse store patroner kræver endvidere mindre indgriben, og der bliver heller ikke så mange patroner, der skal sendes til genbrug.